Over bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Ervaar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn met bedrijfsuitjealphenaandenrijn.nl. Of u nu op zoek bent naar een Gangsterhunt, een moorddiner, een ludieke stadswandeling of een WhatsApp moordspel, wij hebben het allemaal voor u.

Wat ons echt onderscheidt, is de toewijding van ons enthousiaste team om ervoor te zorgen dat elk detail van uw bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn perfect is geregeld. Bij Stadsarrangement gaan we net dat beetje verder, dankzij onze uitstekende relaties met lokale horecagelegenheden.

En omdat we meer willen betekenen, zijn we trots op onze samenwerking met Trees for All. Als partner van deze organisatie dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld door het planten van bomen, zowel in binnen- als buitenland.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast personeelsuitjes in Alphen aan den Rijn organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals Gouda, Leiden, Delft, Utrecht en Amsterdam. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Teambuilding uitjes op maat in Alphen aan den Rijn

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw bedrijfsuitje organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een teamuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitje voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eind check bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig.
Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook personeelsuitjes in:

Amersfoort
Bergambacht
Bernisse
Binnenmaas
Bodegraven
Boskoop
Brielle
Cromstrijen
Dirksland
Giessenlanden
Goedereede
Gorinchem
Gouda
Graafstroom
Hardinxveld-Giessendam
Hellevoetsluis
Hendrik-Ido-Ambacht
Leerdam
Voorburg
Liesveld
Maassluis
Middelharnis
Midden-Delfland
Nederlek
Nieuw-Lekkerland Nieuwkoop
Noordwijk
Noordwijkerhout Oegstgeest
Oud-Beijerland
Ouderkerk
Papendrecht
Pijnacker-Nootdorp Reeuwijk
Rijnwoude
Hillegom
Westvoorne
Zederik
Zoetermeer
Zoeterwoude
Zuidplas
Krimpen aan den IJssel
Lansingerland
Rijswijk
Schoonhoven
Strijen
Teylingen
Vlist
Voorschoten
Waddinxveen
Katwijk
Korendijk
Kaag en Braassem